Calvaneo. Luxe, maar betaalbaar.

Calvaneo. Luxe, maar betaalbaar.

De Calvaneo 1583 horloges komen uit Duitsland en bevatten uurwerken van hoge precisie. De Calvaneo horloges nemen steeds meer toe in populariteit, ben jij nog niet bekend met dit type horloge? Dan is het een aanrader om in het ruime Calvaneo assortiment een kijkje te nemen! De modellen variëren van exemplaren met het Japanse Citizen Miyota uurwerk tot automatische uurwerken met hoog kaliber. De Calvaneo 1583 horloges zijn beschikbaar in verschillende kleurcombinaties en hebben uiteenlopende materialen van de fijnste soort verwerkt in zowel kast als band. Het volledige Calvaneo horloge assortiment is bij Megahorloges online te bestellen.

In ons assortiment zult u vele verschillende Calvaneo 1583 type horloges vinden zoals: Aerostar, Astonia, Chesteem, Defcon, Estaville, Estemia, Lucida, Pharon, Prestige, Refugio, Saphiron, Sea, Squelette, Tonneau en Versailles.

Bij deze verschillende types komen wel een aantal eigenschappen steeds terug, zoals een roestvrijstalen kast, lederen band en automatisch uurwerk.

Calvaneo 1583 horloges bevatten de beste materialen ter wereld, diamanten van 1,1 mm worden met de hand zorgvuldig ingelegd. De Calvaneo 1583 horloges zitten zeer comfortabel door de lederen horlogebanden en uw horloge zal niet gauw beschadigen doordat de horloges mooi zijn afgewerkt met kristal mineraal glas en een veilige vlindersluiting die speciaal is ontwikkeld.

De Zwitserse chronometer is betrouwbaar, robuust en geeft uitstekende prestaties op lang termijn. De roestvrijstalen behuizing van de Calvaneo 1583 horloge is speciaal geschikt, dit omdat het koolstofarm is dus een hoge weerstand heeft tegen corrosie en roest.

Vroeger werden horloges gemaakt door een enkele vakman, tegenwoordig komen er allerlei getalenteerde specialisten aan te pas. Horlogemakers, juwelen zetters, ontwerpers en scheikundigen steken al hun talent in deze prachtige horloges.

In het kort nog een aantal punten wat de Calvaneo horloges kenmerkt:

– Hoogwaardige materialen zoals verguld, diamant en staal.

– Bij veel horloges een automatisch Quartz uurwerk.

– Krasbestendig horlogeglas, het kan dus wat hebben.

– Horlogeband van echt rund of krokodillenleer.

– Zwaar horlogehuis dat comfortabel draagt en beschermd.

Related Posts
  1. ”Time to be different” met unieke Uhr-kraft horloges ”Time to be different” met unieke Uhr-kraft horloges
  2. Calvaneo. Luxurious but affordable. Calvaneo. Luxurious but affordable.