”Time to be different” met unieke Uhr-kraft horloges

”Time to be different” met unieke Uhr-kraft horloges

Het merk Uhr-Kraft is gestart als bedrijf in 1999, op dit moment is het horloge merk gegroeid als een van de meest innovatieve horloge fabrikant van Duitsland. Uhr-Kraft gaat altijd de uitdaging aan om aparte horloge modellen te ontwerpen. Met de superieure kwaliteit van Uhr-Kraft heeft het Duitse merk vele liefhebbers.

De slogan van Uhr-Kraft luidt: “Time to be different.“  Met dit motto zijn alle horloges gemaakt: Ze hebben een uitdagend karakter en zijn hét middel om u als individu te onderscheiden. Het Uhr-Kraft horloge is een ambachtelijk stukje vakmanschap met een bijzonder design wat de moed en passie laat zien om uniek te zijn!

De Uhr-Kraft horloges hebben een vrij grote kast, deze grootte kan verschillen van 45mm tot max 54mm. De horloges kunnen vele eigenschappen beschikken, denk bijvoorbeeld aan: hoge waterbestendigheid, 24uurs aanduiding, dubbele tijdweergave, datum/dag/maand/week aanduiding, GMT en nog veel meer.

Wat maakt de Uhr-Kraft horloges zo bijzonder?

– Beperking van maximaal 2.500 stuks per model, wereldwijd!

– Gegraveerde volgnummer op de achterkant van de behuizing

– Zwitsers quartz bewegingen (Ronda / ISA)

– Zwitsers automatisch uurwerk (Sellita)

– Eigen ontwikkeling / innovatiecentrum

– 2 of 3 jaar garantie

– Alle horloges van roestvrijstaal (316 L Beste Kwaliteit)

– Elk horloge wordt pas gemaakt zodra deze is besteld, in Kettwig-Essen in Duitsland

– Elke Uhr-Kraft wordt geleverd met echtheidscertificaat, inclusief een Uhr-Kraft zegel en persoonlijke parafering van de CEO van Uhr-kraft!

De Uhr-Kraft prijzen liggen tussen de 500 en 900 euro, voor deze prijs heb je een hele bijzondere, unieke en kwalitatief prachtige horloge. Neem daarom snel een kijkje in ons assortiment en ontdek de speciaal ontworpen Uhr-Kraft modellen!

Related Posts
  1. Calvaneo. Luxe, maar betaalbaar. Calvaneo. Luxe, maar betaalbaar.